Loading...
Team2017-06-19T21:23:19+00:00

Lion pack.

Het team van Brand Lions bestaat uit zo’n 30 zelfstandige specialisten uit de regio. Per opdracht stellen we het beste team samen. Zo zit de juiste man of vrouw altijd op de juiste plek.

Het alfateam van leeuwen en leeuwinnen stellen we hieronder graag aan je voor.

Erik Burger

Sales & Operations Lion.

“De inzet van ervaren mensen is bij elk project een must en dat is waar ik voor sta! Door vele vlieguren ben ik ‘gepokkeld en gemazeld’ en stuur ik altijd op kwaliteit, budget en tijd. Alles is gericht op het leveren van een succesvolle bijdrage aan het versterken van jouw merk, product of dienst.”

Lyone Peperkamp

Marketing Lioness.

“Hoe zet je een merk, product of dienst in de markt? Wat wordt de strategie? En met welke communicatiemiddelen haal je het beste resultaat? Met meer dan 15 jaar ervaring in de marketingcommunicatie heb ik verschillende strategische trajecten ontwikkeld en uitgevoerd. Ook heb ik producten en diensten in het binnen- en buitenland gelanceerd. Met succes!”

Thirza Peppelenbos

Design Lioness.

“Mijn werk is echt mijn passie! Als klein meisje wist ik precies wat ik later wilde worden. Ik wil verrassen, aandacht trekken en houd erg van een persoonlijke aanpak. Als er een goede klik is, maak je samen prachtig werk. Mijn specialiteit is branding van A tot Z. Geef mij de naam en het product en ik ontwerp alle uitingen. Zoals websites, magazines, flyers, brochures, advertenties, verpakkings- en beursmaterialen, art direction en de begeleiding van fotoshoots.”

Silvia Bos

Content Lioness.

“Spelen met spelling, grammatica, vorm en stijl. Voor verschillende doelgroepen één tekst vertalen naar de juiste communicatiekanalen. De eindredactie van een tekst waarvan de tone of voice misschien al heel goed is, maar nét de puntjes op de i mist. Kortom; ik maak teksten graag mooi! Voor websites, blogs, social media, nieuwsbrieven, magazines, huis-aan-huisbladen, flyers en meer.”

Martijn Verwer

Online Lion.

“Websites, webshops en webapplicaties maken doe ik al sinds eind jaren negentig. Sinds die tijd heeft internet een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Ik vind het geweldig om te zien hoe vanzelfsprekend de online skills van schoolverlaters nu zijn. Hoe je een webapplicatie maakt is niet meer de vraag. Wel: hoe zorg je ervoor dat het veilig, snel en goed vindbaar is? En vooral: hoe behaal je online succes?”

Brand Lions. We empower your brand to be a natural born leader.

We empower your brand to be a natural born leader.